O elevă de 13 ani a ajuns de urgență la spital cu stări de confuzie, după ce ar fi fumat o țigară cu substanțe interzise. Fata este din Olt și când a fost preluată de echipa medicală manifesta amnezie.

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţul Olt au anunţat vineri, că poliţiştii au fost sesizaţi despre acest caz de cadrele medicale de Spitalul Judeţean.

"La data de 12 octombrie 2023, în jurul orei 10:50, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Slatina au fost sesizaţi telefonic, de către personalul Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina, cu privire la faptul că o minoră a fost adusă la Unitatea de Primiri Urgenţă a Spitalului, întrucât minora acuza stari de rău după ce ar fi fumat o ţigară şi există suspiciunea ca aceasta ar fi conţinut substanţe psihoactive.

În cauză, poliţiştii au întocmit actele de constatare ale evenimentului pe care le-au înaintat către structurile cu atribuţii în domeniu, pentru continuarea cercetărilor", au precizat reprezentanţii IPJ Olt, conform Antena 3 CNN.